Talent V-KG

Scenekunstnerisk Grundkursus i samarbejde mellem Teater V og Københavns Åbne Gymnasium.

Talent V-KG er et grundkursus på 3 år til dig, der ønsker at være en del af et seriøst og professionelt scenekunstnerisk miljø og dyrke din scenekunstneriske passion på et højt niveau. 

Skal du starte på Københavns Åbne Gymnasium til sommer? Så har du mulighed for at søge optagelse på Talent V-KG. Første hold starter i august 2022, og der er ansøgningsfrist den 24. april. Du kan søge om optagelse her.

Talent V-KG er et tilbud til unge, der ønsker at modtage teaterundervisning på et højt niveau. Undervisningen foregår dels på gymnasiet, dels på Teater V i Valby. Der vil være 8 faste lektioner om ugen fordel på både morgener og eftermiddage/aftener.

En del af pladserne er reserveret elever, der skal starte i 1.G. på Københavns Åbne Gymnasium efter sommerferien og derfor kan du som ny elev stadigvæk nå at søge om optagelse. Skemaet er koordineret med gymnasiet, så du kan følge undervisningen begge steder uden fravær.

Du vil blive undervist af professionelle skuespillere og instruktører. I løbet af de tre år vil du udvikle dit talent, dine kunstneriske formidlingsevner, kreativitet, stemme og musikalitet, selvstændighed og samarbejdsevner. Hovedvægten ligger på den praktiske undervisning i skuespil og det scenekunstneriske udtryk. 

Undervisningen forbereder dig til at søge optagelse på f.eks. Den Danske Scenekunstskole, og introducerer dig til det mere brede teatermiljø i Danmark, såsom teaterfestivaler og vækstlagsmiljøet.

Læs mere om indholdet i uddannelsen og de praktiske ting her!

Prisen for at deltage på det scenekunstneriske grundkursus er 1.200 kr. pr. måned (10 måneder om året). Der er et begrænset antal fripladser, som man kan søge i forbindelse med optagelsesprøven.

Optagelse: Skriv din ansøgning her

Ansøgningsfrist: D. 24. april.

Der er optagelsesprøve til Talent V-KG 29. april 2022 mellem kl. 10 og 14.

Til optagelsesprøven skal du have forberedt en monolog på højst 3 minutter.