Billetter

TEATRETS BILLETKONTOR ER ÅBENT TIRSDAGE FRA 14-17 OG TORSDAGE FRA 10-14
OBS: Billetkontoret holder lukket fra d. 28. juni – d. 2. august. 

Vi har åbent for personlig henvendelse tirsdage fra 14 til 17 og torsdage fra 10 til 14. Du kan i samme tidsrum du kan ringe til os på tlf. nr. 20 18 80 81. OBS: Billetkontoret holder lukket fra d. 28. juni – d. 2. august. 

Udenfor åbningstiden kan billetkontoret kontaktes på billet@teater-v.dk. Vi svarer hurtigst muligt. Der er i øjeblikket lidt længere svartid en normalt grundet corona.

OBS: For at sikre os, at vi er klar til at give alle et tryg tur i teatret med god afstand, kan billetter kun købes til og med dagen FØR forestillingen. Hvis du ønsker billetter til dagens forestilling, er du dog velkommen til at ringe på tlf. nr. 20 18 80 81 og høre om der ledige billetter til dagens forestilling. 

Hvis du går i teatret tre gange eller mere på en sæson, er ung eller i en gruppe, er der solide rabatter at hente på teaterbilletter.dk. På teaterbilletter.dk kan du læse om de forskellige rabatmuligheder.

Har du brug for eller er du handicapledsager vil vi meget gerne imødekomme jeres behov. Handicapledsagere kommer selvfølgeligt gratis med i salen! Kontakt billetkontoret for at bestille jeres billetter, og få anvist de bedste pladser for jeres specifikke behov.