Dramatisk Laboratorium

DRAMATISK LABORATORIUM – GRUNDHOLD – 2020

– et kursus i at skrive vedkommende dramatik

For 12. gang tilbyder Teater V fire skrivende talenter at deltage i kurset, Dramatisk Laboratorium, Grundhold 2020, med start 14. september.

Kurset, der varer 12 uger, vil præsentere de fire talenter for alt fra intuitiv skrivning til dialog og scene til karakter og sprog til historiefortælling til vilde, glemte genrer.

Kursisterne vil blive introduceret til dramatikkens grundværktøjer og lære scenekunstens regler, for igen at kunne bryde dem.

Underviserne består af mastodonterne Line Knutzon og Jokum Rohde, samt de nyere, originale Anna Skov og Amalie Olesen. Kurset ledes af Alexandra Moltke Johansen.

De fire kursister vil sideløbende med undervisningen udarbejde en kortere dramatisk tekst, som vil blive mødt af professionelle skuespillere og instruktør til en workshop og til sidst præsenteret for et inviteret publikum ved kursets afsluttende reading d. 6. december.

For at komme i betragtning til en af kursets fire pladser, skal man sende en ansøgning. Der er ansøgningfrist d. 15. august kl. 12. Læs mere her