BLANK

I BLANK BESTEMMER PUBLIKUM STORE DELE AF HANDLINGEN, OG EN TILFÆLDIG PUBLIKUMMER ENDER MED AT SPILLE HOVEDROLLEN

Nassim Soleimanpour fortsætter hvor han slap med succesforestillingen Rød Kanin, Hvid Kanin, men udfordrer samtidig også sig selv, og udforsker nye veje. Hvor han i Kanin-fortællingen tog udgangspunkt i sit eget liv, tager han denne gang udgangspunkt i en tilfældig publikummers liv og skaber ud fra dette – i et unikt og veltilrettelagt samarbejde med skuespilleren og det fremmødte publikum – en tankevækkende fælles fortælling.

Omdrejningspunktet er et manuskript fyldt med “blanke spots” (manglende ord), der undervejs udfyldes af publikum i samarbejde med den “intetanende” skuespiller. 

Handlingen opstår simpelthen lige for øjnene af os – gennem os – og hverken skuespiller eller publikum ved på forhånd, hvordan det vil udvikle sig – og hvor det vil ende …

Var du bjergtaget af Rød Kanin, Hvid Kanin er BLANK det naturlige, næste skridt.

 

Denne gang med Anette Støvelbæk på scenen, kendt fra en række danske film og serier og aktuel med som Fru Frigh i Badehotellet.

OBS! Da der er tale om et arrangement udover det planlagte program, skal årskortbilletter ekstraordinært bestilles på billet@teater.dk.

dyrene i hakkebakkeskoven på turne i 2018

Vinder af Bedste Børneteater 2011 – Danmarks Teaterforeninger
Succesen fortsætter – forestillingen tager rundt til store dele af Danmark.

Hold øje med siden for snart kommer alle datoer

Dyrene i Hakkebakkeskoven tager også på turne til Svendborg, Aarhus, Odense og Rødovre. Det giver hele familien mulighed for at opleve den prisvindende opsætning af Thorbjørn Egner klassiker med alle de kendte sange: ”Når en peberkage bager…” ”Den som spiser gulerødder…” ”Hip Hurra for Bamsefar…” – og mange flere…

 

Svendborg Teater 

Lørdag den 8. september kl. 13+16

 

Musikteateret Albertslund 

Søndag den 9. september

 

Trommen i Hørsholm

Lørdag den 15. september

 

Tåstrup Teater

Søndag den 16. kl. 11.30

Skoleforestilling 17. september kl. 9 & 12

 

Musikhuset Aarhus

Lørdag og søndag den 22+23. september

Skoleforestilling den 24. september kl. 9.30 – Kontakt billet@teater-v.dk

 

Odense i Magasinet

26. – 27. september – kl. 17 og kl. 9.30

 

Viften i Rødovre

Lørdag og søndag den 29 og 30. september kl. 13+16

 

Fra 5-99 år

MANUSKRIPT – Thorbjørn Egner
OVERSÆTTELSE – Halfdan Rasmussen
INSTRUKTION OG BEARBEJDELSE – Pelle Koppel
SCENOGRAFI – Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egne
MUSIK – Christian Hartmann og Thorbjørn Egner

Rejseholdet – Resten – Liveshow!

Vær med til at fejre og hylde Danmarks måske bedste TV-serie, når Rejseholdet – Resten går live.

Podcasten, der er 100 % dedikeret til TV-serien Rejseholdet, åbner mobilkontoret og byder alle velkomne til en aften spækket med veloplagte gæster, syrede fanteorier og masser af overraskelser.

De to kæmpestore Rejseholdetnørder, Mathias Bundgaard og Emil Bach, gennemgår sammen med deres panel den nervepirrende og meget uhyggelige sæsonafslutning i afsnit 16. De vil som altid dissekere afsnittet, som var de Boysen, og de vil vende tilbage til gerningsstedet, som var de la Cour. Med sig ved deres side har de to meget fanatiske Rejseholdet-tilhængere i form af Cecilie Nielsen (vært på “Meget mere Matador”) og Mathias Helt (vært på “Er du sunshine?” på Radio 24syv).

Vær med til at fejre og hylde Danmarks bedste TV-serie!

Billetpris: 85 kr. (+ gebyr). Billetter kan købes på billetten.dk

Til årskortholdere: da arrangementet ikke er en del af vores ordinære teaterprogram, er det ikke muligt at bestille årskortbilletter. I er dog yderst velkomne alligevel 🙂

Varighed: 120 min.

Hør tidligere episoder her, hvis du vil være helt opdateret.

Rød Kanin Hvid Kanin m/Paw Henriksen – spiller under CPH Stage 2018 på Københavns Rådhus

Oplev den reumert nominerede Paw Henriksen fortolke Nassim Soleimanpour dramatiske tekst til Rød Kanin Hvid Kanin.

Pris: Gratis. Reserver plads via billetlink

Forestil dig at være 29 år gammel uden mulighed for at forlade dit hjemland. Det er tankevækkende. Iranske Nassim Soleimanpour fortolker en hel generations frustrationer i en vild, intens og yderst original teaterleg. Bundet af sit rejseforbud vender han isolationen til sin egen fordel. Han sender sit manuskript ud i verden, hvor det modtages med åbne arme på alverdens scener! Nassim kræver, at det fremføres af en ny skuespiller hver gang det opføres. Og lige som publikum, er skuespilleren fuldstændig uforberedt på manuskriptets indhold. Skuespilleren modtager først på scenen en konvolut med manuskriptet, som han herefter læser op af.

Det er en del af magien: Skuespilleren oplever handlingen samtidig med publikum!
Handlingen er både skør, komisk, dramatisk, blodig og eftertænksom. Publikum involveres, tvinges til at tage stilling – og det er en på alle måder spændende, meget anderledes og udfordrende oplevelse.

Siden premieren i New York 2011, er forestillingen oversat til 15 sprog. Den er spillet af kendte stjerner som Stephen Rea, Sinead Cusack, Guy Masterson og ikke mindst filmmageren Ken Loach.
I Danmark indtil videre, af blandt andre, af: Jens Jacob Tychsen, Lars Mikkelsen, Jonathan Spang, Jens Jørn Spottag, Pilou Asbæk, Carsten Bjørnlund, Mikael Bertelsen, Martin Krasnik og Ellen Hillingsø.

Forestillingen spiller på Kulturborgmester Niko Grünfelds kontor

Københavns Rådhus
Rådhupladsen 1
1599 København V

intet

Fra 14 år og op.

“Intet” er en af de mest læste bøger i danskundervisningen i folkeskolens ældste klasser.

SKOLEMATERIALE: I forbindelse med forestillingen har Teater V udarbejdet skolemateriale som frit kan downloades – INTET-skolemateriale

Titusindvis af danske børn og unge har været igennem fortællingen om Pierre Anthon, der går ud af skolen og klatrer op i et blommetræ den dag, han finder ud af, at det ikke er værd at gøre noget, fordi intet betyder noget. Han bliver siddende i blommetræet, og derfra råber han hver dag til sine klassekammerater om livets meningsløshed. De hører blandt andet på sætninger som “Alting er ligegyldigt. Alting begynder bare for at slutte. Det øjeblik, I blev født, begyndte I at dø. Og sådan er det med alt”.

Det provokerer klassekammeraterne så meget, at de beslutter sig for at samle “en bunke af betydning”. Bunken begynder med et par grønne sandaler og en ny racercykel og ender blandt andet med et opgravet barnelig og en afhugget finger. Undervejs konfronteres de unge, der går i 7. klasse, med, hvad der betyder noget for dem selv og for de andre.

Men der udvikler sig hurtigt en skræmmende dynamik, for jo større og mere smertefuldt offeret er, desto større betydning, ikke?

Teater V og Teater Nordkraft har samarbejdet om at lave denne teaterversion af bogen. Det er en intens historie, som nok skal sætte gang i debatten om eksistens og identitet.

Medvirkende: Mikkel Reenberg, Ane Helene Hovby
Instruktør og dramatiker: Pelle Koppel
Scenograf: Claus Helbo
Producenter: Teater V og Teater Nordkraft

Forfatter: Janne Teller
Oversætter: Martin Aitken

 

karius & Baktus

Se eller gense TEATER V’s opsætning af den elskede historie om de to frække tandtrolde med manuskript af Thorbjørn Egner og sange og musik af Christian Hartmann.

TEATER V er klar med Pelle Koppels finurlige udgave af historien om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager. Historien udspiller sig i en farverig og tegneserieagtig scenografi med sæbebobler, kæmpe kager og tandhuse.

OBS! Vi gør opmærksom på, at forestillingen egner sig til børn mellem 4 og 8 år. Yngre børn kan blive forskrækkede over mørket, troldenes masker eller de høje lyde – det er noget andet end at læse bogen. Vi skriver det kun, for at alle får den bedst mulige teateroplevelse.

Medvirkende: Christian Bergman og Morten Hembo

Instruktion & bearbejdelse: Pelle Koppel

Scenografi: Johan Kølkjær efter Thorbjørn Egner

Manuskript: Thorbjørn Egner

Sange og musik: Christian Hartmann

 

dyrene i hakkebakkeskoven

UDSOLGT – EKSTRAFORESTILLINGER I VIFTEN I RØDOVRE 29. OG 30. SEPTEMBER

Billetter til ekstraforestillingerne lørdag d. 29. og søndag d. 30 september kl. 13 og 16 kan købes her.

Thorbjørn Egners klassiker med alle de kende sange

Vinder af Bedste Børneteater 2011 – Danmarks Teaterforeninger
– succesen fortsætter!

Tag hele familien med til Valbys Teater V og oplev den prisvindende opsætning af Thorbjørn Egner klassiker med alle de kendte sange: ”Når en peberkage bager…” ”Den som spiser gulerødder…” ”Hip Hurra for Bamsefar…” – og mange flere…

Byenkalder.dk
”… familieteater når det er bedst…” ”…forfriskende moderne…”

Fra 5-99 år (OBS! forestillingen egner sig ikke for børn under 5 år)

 

MANUSKRIPT – Thorbjørn Egner
OVERSÆTTELSE – Halfdan Rasmussen
INSTRUKTION OG BEARBEJDELSE – Pelle Koppel
SCENOGRAFI – Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egner
MUSIK – Christian Hartmann og Thorbjørn Egner
MEDVIRKENDE – Maria la Cour, Mikkel Reenberg, Rune Antonio Bro, Magnus Bruun, Linda Elvira Magnussen, Margit Watt-Boolsen, Asbjørn Agger

Produceret efter en aftale med: Teaterforlaget Songbird AS

www.songbirdteater.com

EKSTRA EKSTRA FORESTILLINGER I VIFTEN I RØDOVRE

Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre

Lørdag d. 29.9.                            Viften Rødovre kl. 13 og 16

Søndag d. 30.9                            Viften Rødovre kl. 13 og 16

Uddrivelsen

Med udgangspunkt i magi, spøgefulde seancer og urgamle ritualer vil skuespiller Mads Wille og mentalmagiker Anders Lund sammen med publikum udføre en såkaldt eksorcisme af Teater V’s gamle teaterbygning, ”Prøvehallen”. Du vil bl.a. opleve tilskuere, som afkoder skjulte tegn, finder glemte genstande, taler i tunger, bliver besat af ånder og kommunikerer med de døde. Dette ganske unikke show giver et underholdende indblik i, hvordan man pludselig kan rive tæppet væk under ellers gængse antagelser og forestillinger om virkeligheden, og åbner en dør til en verden, der til hverdag er skjult for moderne mennesker.

Medvirkende: Mads Wille, Anders Lund
Instruktør: Simon Boberg

beruselse

Af Teatret st. tv

Udadtil er alt som det skal være. De er den perfekte familie. Eller er de? Som i den græske tragedie, hvor helten går fra velstand til ruin, forvandler alkoholmonstret en familie, som på overfladen ser helt perfekt ud, til en skamfuld affære, hvor børn og voksne forsøger at dække over dét, der ikke fungerer. “I morgen er det væk igen…” Beruselse sætter fokus på, hvor svært det er at bryde et tabu, som har taget bo i krop og sjæl. Med latter som absurd forløsning kigger vi ind i familien og kommer tæt på co. alkoholikeren.

“Jeg har glemt at leve, vi har glemt at leve, men vi ved det bare ikke selv!”

Medvirkende: Marianne Søndergaard, Ernesto Piga Carbone, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann
Instruktion og tekstbearbejdelse: Line Paulsen
Manuskript: Thomas Markmann & Sosha Teperowska
Scenografi: Nadia Nabil
Komponist: Sune Skuldbøl Vraa
Dramaturg: Dorthe Bebé
Lysdesigner: Søren Lydersen

fauna

DANMARKSPREMIERE

En fængslende udforskning af urmenneskets instinkter skabt af artister fra de førende cirkuskompagnier Gravity & Other Myths, NoFit State Circus, Seven Fingers og Poivre Rose.

Kurmageriets ritualer, konkurrencens aggressive energi, den machiavelliske list og den simple glæde ved legen bliver vagt til live gennem de meget forskellige cirkusartisters evner til at fortrylle publikum. Det hele akkompagneres af den prisvindende guitarist Geordie Little.

Fauna kombinerer multidisciplinær akrobatik og moderne cirkus med fysisk teater og livemusik. Kompagniet består af seks artister i verdensklasse fra hele verden. Fem af dem mødtes på verdens førende cirkusskole DOCH i Sverige og som sjettemand har de en livemusiker.

Medvirkende: Artister fra de cirkuskompagnierne Gravity & Other Myths, NoFit State Circus, Seven Fingers og Poivre Rose.