NÅR ALT GÅR I NILFISK

En hyggelig og sjov lille musikalsk forestilling, hvor vi følger to kvinder, som mødes på en bar i det indre København i 1960 ́erne.

De to kvinder fortæller anekdoter fra deres liv og synger et udvalg af tidens sange – alt imens publikum inviteres til at synge med på danske hits, som:“Forelsket i København”, “Hele ugen alene”, “2 lys på et bord” og mange flere…

Forestillingen henvender sig til alle som elsker intimteater, sang og musik – og egner sig specielt godt til opførelser på plejehjem, og lignende institutioner.

NÅR ALT GÅR I NILFISK er skabt på opfordring af publikum, og i forlængelse af juleforestillingen JULEN GAR BAGT – Traditioner og fællessang i køkkenet, skabt ud fra et ønske om at bringe teateroplevelser ud til alle de mennesker, der af forskellige årsager ikke længere har mulighed for at opsøge teatret selv.

Læs mere om konceptet, der er inspireret af det amerikanske Music & Memory-koncept, og yderligere inspireret af dokumentaren “Alive Inside”, som beskriver, hvad musik gør ved demente og alzheimer-patienter.

Medvirkende: Signe Vaupel, Stine Prætorius og Fredrik Mellqvist
Instruktion: Pelle Koppel

Varighed: Ca. 50 minutter

Pris

13.000 kr. + moms / 6.500 kr. + moms

HITS MED SAKSEN er godkendt til Statens refusionsordning for teater.
Det betyder, at staten kan refundere 50% af udgiften på de 13.000 kr. + moms, pr. forestilling.

Dermed bliver Kommunens, eller institutionens, samlede udgift for en forestilling, 6.500 kr. + moms, pr. gang. (Inkl. op til 100 publikummer.).

Vil du vide mere?

Kontakt Povl Gad på povl@teater-v.dk for at få mere information og køb af forestillingen.