JULEN HAR BAGT

En nostalgisk lille musikalsk juleforestilling, hvor vi møder to søstre, der tjener som kokkepiger hos et herskab i 1940 ́ernes Danmark.

De fortæller juleanekdoter og synger et udvalg af dejlige danske julesange – alt imens publikum serviceres med småkager – og inviteres til at synge med …

Forestillingen henvender sig til alle, der elsker sang og julestemning – ligesom i de gode gamle dage – og egner sig specielt godt til fremførsler på plejehjem og lignende institutioner.

“Julen har bagt” er skabt ud fra et ønske om at bringe teatret ud til alle de mennesker, som af forskellige årsager ikke længere selv har mulighed for at opsøge teatrets egne rum.

Læs mere om konceptet, der er inspireret af det amerikanske Music & Memory-koncept, og yderligere inspireret af dokumentaren “Alive Inside”, som beskriver, hvad musik gør ved demente og alzheimer-patienter.

Medvirkende: Signe Vaupel, Stine Prætorius og Fredrik Mellqvist
Instruktion: Pelle Koppel

Varighed: Ca. 50 minutter

Turnéperiode: November/december

Pris

13.000 kr. + moms / 6.500 kr. + moms

HITS MED SAKSEN er godkendt til Statens refusionsordning for teater.
Det betyder, at staten kan refundere 50% af udgiften på de 13.000 kr. + moms, pr. forestilling.

Dermed bliver Kommunens, eller institutionens, samlede udgift for en forestilling, 6.500 kr. + moms, pr. gang. (Inkl. op til 100 publikummer.).

Vil du vide mere?

Kontakt Povl Gad på povl@teater-v.dk for at få mere information og køb af forestillingen.