Pianisten og bumsen 2012

7. - 23. september 2012

Efter et sandt triumftog, over hele landet, er den musikalske duo Hansen & Marcussen nu endelig tilbage i hovedstaden på Teater V.

5 stjerner Århus Stiftstidende

5 stjerner Nordjydske

5 stjerner Arbejderen

5 stjerner Fyens Stiftstidende

5 stjenre Byenkalder.dk

5 stjerner Herning Folkeblad Galten Folkeblad

PIANISTEN & BUMSEN er en unik mulighed for at opleve, eller genopleve, dette sublime makkerpar og deres musikalske fortolkninger af den legendariske værtshuspoet og sangskriver John Mogensens sange.

Hansen & Marcussen havde premiere med Pianisten & Bumsen i 2002 på Café Hack på Århus Teater, hvor de jævnligt spillede i to år. Siden har de spillet for udsolgte huse på bl.a. Ålborg Teater, Odense teater, Horsens Ny Teater, Krudttønden, og Randers Egnsteater, samt store og små flækker i det ganske danske land.

Med “Pianisten & Bumsen” opleves en slagkraftig forestilling med alle de kendte sange fremført i John Mogensens ånd, så tekst og musik står lyslevende.

Det er snart 30 år siden Danmark mistede en af sine helt store sangskrivere John Mogensen. Mange af hans sange er evergreens i hans egne indspilninger. Med ganske få undtagelser har ingen før optrådt med nye versioner af de udødelige sange, som netop Hansen og Marcussen her gør. De har sat fokus på sangenes fremragende og livsnære tekster, som afspejler Mogensens evne til at skildre livets mange facetter.

Marcussen er teksterne og Hansen sætter en fed streg under John Mogensens geniale sange. De bliver fremført med en diktion, timing, glæde og smerte, så vi forstår, hvorfor John Mogensen stadig lever – og lever stærkt.

Medvirkende
Victor Marcussen
Niels Søren Hansen

Varighed: 85 min