STAV TIL SEX

Seksualundervisningsteater i alfabetform for 8. – 9. klasse. Spilles ude i klassen.

Zarah og Bertram er venner, men synes begge, at det er svært at tale om sex og kærlighed. Hvor starter man? Hvor slutter man? Hvad gør man med alt det, der er pinligt at tale om? Og er der ting man ikke må sige? Gennem emner som nøgenbilleder, kroppens udvikling, fri adgang til porno 24 timer i døgnet og ikke mindst mulige overskridelser af personlige grænser, fører Zarah og Bertram os igennem hele alfabet, fra A til Å.

Forestillingen opføres ude på skolerne, i klasselokalet, for én klasse ad gangen. På den måde kommer forestillingen helt tæt på eleverne. Vi vil med STAV TIL SEX møde de unge, hvor de er trygge, og derfor mere åbne for ny læring, også på det seksuelle område.

STAV TIL SEX er skabt med et ikke-heteronormativt udgangspunkt og vil styrke unges viden om kønsidentiteter og mulige seksualiteter. Ud fra et frisindet og sexpositivt udgangspunkt ønsker vi at starte en samtale om alt det, der for mange unge kan føles svært og uoverskueligt at tale om.

Varighed: ca. 55 minutter.

Aldersgruppe: 8.-9. klasse.

Læs mere og køb forestillingen til en hel klasse: 
Kontakt Anny Neel på anny@teater-v.dk
Pris: 5.000 kr. eks. moms.

Forestillingen er på forhånd godkendt til refusionsordningen. Det betyder, at når en kommunal skole, eller en kommune, køber den kan de få refunderet 50% af købsprisen fra staten.