THE ADVENTURES OF ALVIN SPUTNIK

28. - 30. september 2012

DEEP SEA EXPLORER BY TIM WATTS

The Adventures of Alvin Sputnik er en vedkommende, rørende og smukt iscenesat forestilling om kærlighed og opofrelse i en verden på vej mod udslettelse. Gennem en unik og meget fantasifuld blanding af animation, mime, musik og dukketeater skaber Tim Watts en nærmest magisk fortælling om en fremtidig verden.
Vandet i havene er steget med voldsom fart, milliarder af mennesker er omkommet, og dem der er tilbage bor på toppen af skyskrabere og bjerge. Forskerne har prøvet alt – Flydende øer, rumsonder har eftersøgt liv på jorden uden resultat. Den sidste rest af håb om et tåleligt liv for de overlevende hviler på én eneste mand: Alvin Sputnik. Han skal foretage den farefulde færd ned i de mystiske dybder for at afsøge muligheden for et nyt sted at bo.
Forestillingen har vundet utallige priser og fået fantastiske anmeldelser. Forestillingen har siden 2009 turneret i hele verden – fra Australien til Delhi, Sydkorea til England og nu snart til Danmark – alle steder med begejstret anmeldelser og udsolgte sale.
Produceret til voksne – egnet for børn! Forestillingen spiller kun i 3 dage – giv jer selv og jeres børn en mulighed for at se teater der gør indtryk og noget at tale om!