SÆRARRANGEMENT – DEFENDING THE CAVEMAN – GÆSTESPIL PÅ FÆRØSK

Defending the Caveman er en monolog, skrevet i 1991 af amerikaneren Rob Becker. Siden har den gået sin sejrsgang rundt i verden, er oversat til 21 sprog og sat op i 49 lande. Den har rekord  på Broadway som den længst spillende monolog.

På scenen ser vi manden, der har sat sig for at undersøge, hvorfor mænd og kvinder så ofte misforstår hinanden. Han er træt af hele tiden at høre på kvinder, der klager over hvor primitive, utålelige og uforstående mænd er. Derfor søger han tilbage til urtiden, huleboernes tid, for at finde svar på disse spørgsmål. Ved at sammenligne sit eget liv i 2018 med livet i urtiden, finder han svar og sammenhænge, der forklarer hvorfor vi handler som vi gør. Og måske også løsningen på, hvordan mænd og kvinder kan lære at leve sammen med gensidig respekt for de nedarvede forskelle mellem kønnene.

Teater Grugg fra Færøerne har haft stor succes med deres version af stykket, som gæster Teater V, Prøvehallen, lørdag 26. maj kl. 19.30.

Det er en utrolig morsom og fremragende spillet monolog – med ind imellem sårbare og følsomt bevægende situationer.

Forestillingen er på færøsk, og tiltænkt færinger bosiddende i Københavnsområdet, men  danskere, der gerne vil se og høre et teaterstykke på færøsk, er selvfølgelig velkomne.

Produktion: Teatur Grugg og Theater Mogul
Instruktion: Ria Tórgarð
Skuespiller: Jákup Dahl
Lys/Lyd/Scenografi: Árni Baldvinsson
Producer: Súsanna Tórgarð

Billetsalgwww.atgongumerki.fo

(BEMÆRK: ÅRSKORT GÆLDER IKKE TIL DENNE FORESTLLING.)