Teater V er klar igen efter sommerferien!

Som mange nok har hørt, kan teatrene i Danmark kan åbne igen – men med en del restriktioner.

Vi arbejder på højtryk for at blive klar til at tage imod jer igen på en tryg og forsvarlig måde. Vi forventer derfor først at slå dørene op igen efter sommerferien.

SÆSON 20/21 ER I SALG!

Vi har sat den kommende sæson i salg, og med ganske få undtagelser ser det ud til, at vi gennemfører som planlagt. Du kan se programmet her på siden, og booke dine billetter online HER

DET FYSISKE BILLETKONTOR

Indtil videre holder vi stadig det fysiske teater lukket. 

Valby Skole bruger Prøvehallens lokaler til ekstra undervisningsplads i dagtimerne, men ellers, er prøvehallen lukket. Derfor har vi fortsat kun har åbent på billetkontoret via telefon, mail eller over zoom.

Billetkontoret har fremover åbent tirsdage fra 14 til 17 og torsdage fra 10 til 14 (Tlf. 20 18 80 81).

I åbningstiden, vil det virtuelle billetkontor være åbent, og i kan tjekke ind og få en personlig snak med Nina over Zoom via dette link.

Du kan som altid skrive til os på billet@teater-v.dk, så svarer vi jer så hurtigt som muligt. Ønsker du at blive ringet op uden for billetkontorets åbningstid, skal du bare skrive det i mailen, så ringer vi til dig, så snart vi har lejlighed til det.

Vi gør vores bedste for at holde jer alle opdateret, og skal nok sige til, så snart det igen bliver muligt at møde op på Teater V!