ILT

23. - 26. februar 2022

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet? Kan vi tage vores ansvar for kloden for seriøst?

Forestillingen sætter spørgsmålstegn ved det eksistentielle, hvordan man kan leve sit liv optimalt med god samvittighed og en tro på fremtiden

Teater Next har erhvervet sig rettighederne til det internationale og højaktuelle succes-stykke fra London. Forestillingen har bl.a. vundet prisen for “Best New Play” i London. Denne danske produktion bliver instrueret at Simon K. Boberg, som bl.a. har stået bag teatersucceserne GRÆSHOPPER på Det Kongelige Teater, MACBETH på Odense Teater og LORT på Husets Teater.

ILT er iscenesat af en af Simon K. Boberg, og forestillingen er skrevet af den prisbelønnede engelske dramatiker Duncan Macmillan.

Målgruppe: 16+

Medvirkende: Marie Tourell Søderberg og Christian Bergman
Instruktør: Simon K. Boberg
Forfatter: Duncan Macmillan

Gæstespil af Teater NEXT

Præsenteres i samarbejde med Det Mobile Teater.

 

Anmeldelser fra den engelske version på Old Vic Theatre i London, efteråret 2019:

"Macmillan’s ingeniously constructet tete a tete”

The Telegraph

“Duncan Macmillan’s two-hander is a clever, darting thing… It is a bit of a wonder”

What’s OnStage

“A thrilling meeting of head and heart”

The Stage

“Masterclass”

Evening Standard